‘Inside out’

9 Okt

Hallo lieve lezers,
Deze week gaan we het hebben over hoe je je tuin kunt betrekken bij je interieur. In de herfst komen er buiten zoals ieder jaar weer allerlei mooie kleuren tevoorschijn. De groene blaadjes aan de bomen veranderen in geel, bruin en oranje. Maar niet alleen de bomen krijgen een andere kleur, ook het zonnetje laat zich minder zien en het wordt dus vaker donker!

We hebben zelf wat leuke ideeën voor jullie op een rijtje gezet waarmee je jou tuin kunt laten doorlopen in je huiskamer. Hierbij onze ideeën.

Binnen en Buiten
foto 2
foto 3

Op Bovenstaande foto’s zijn verassend genoeg geen banken te zien die binnen staan. Dit zijn toch echt lounge banken die geschikt zijn voor buiten. Door ze op een leuke manier aan te kleden met kussens en sierkussentjes lijkt het net je woonkamer. Zo heb je niet je tuin in je woonkamer gehaald, maar juist je woonkamer naar je tuin verplaatst. Wil je nou binnen dezelfde sfeer creëren als buiten, gebruik dan binnen op je bank en in je luie stoel dezelfde sierkussens als buiten. Want eerlijk is eerlijk, de herfstavonden zijn aangenamer op de bank bij de kachel en voor de televisie!

Gebruik van accessoires

foto 1 (1)

Accessoires die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden zijn voor dit topic natuurlijk super interessant. Zo is ook deze foto weer buiten genomen. Het schilderij dat aan de muur hangt zou echter zo een item in jou woonkamer kunnen zijn. Maar niet alleen schilderijen kunnen hiervoor gebruikt worden. Zo kun je bijvoorbeeld ook dezelfde kaarshouders, (plastic)tafelkleden of lampen gebruiken voor zowel je tuin als je interieur. Maar je kunt natuurlijk ook de accessoires uit je tuin tijdens de herfst en winter naar binnen halen aangezien je nu minder tijd in de tuin door zult brengen dan wanneer het zonnetje heerlijk schijnt.

Nog een paar voorbeelden!

Dezelfde accessoires zowel binnen als buiten gebruiken.

Bank1

bank7

tak2

Materialen en accessoires van buiten naar binnen, of van binnen naar buiten, halen op een creatieve manier. Op eenvoudige manieren kun je zorgen voor een gezellige sfeer met de kleuren van de herfst in je huiskamer. Maar ook dat die knusse sfeer van binnen doorloopt in je tuin.

Heb je vragen/tips of opmerkingen, mail ons dan: annekaylie@hotmail.com

Jullie kunnen ons volgen, doormiddel van boven aan op het knopje ‘volg’ te klikken of blijf op de hoogte op onze Facebook pagina ‘live lifestyle for season’.

Advertenties

2 Reacties to “‘Inside out’”

  1. Sjors Dulos oktober 9, 2013 bij 10:27 pm #

    Wauw, mooie tuin!

    • annekaylie oktober 10, 2013 bij 2:02 pm #

      Dankjewel, deze tuin is mede mogelijk gemaakt door Theo Dulos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s