‘What to ‘fall’ for’

15 Okt

Hoe de herfst voor ons is

De herfst is alweer een tijdje begonnen, en dat is te merken ook. Wat een verschrikkelijke kou en wat een regen. Ik dacht laatst nog even een drankje te gaan drinken op een terras, maar ik heb er toch maar voor gekozen om lekker thuis te blijven! Uiteindelijk was dat een super gezellige avond bank hangen met thee, vriendinnetjes en een leuke film. Toch helemaal niet zo erg eigenlijk…

Er zijn zoveel leuke dingen te verzinnen aan de herfst. In onze vorige blogs hebben wij het al veel gehad over hoe jij met interieurassecoires en andere manieren van wooninspiratie je woonkamer extra sfeervol kunt maken voor de steeds korter wordende dagen. Bij ons thuis staan de extra kaarsjes ook alweer klaar. Bij mij thuis liggen de plaids al over de bank en bij Anne staan de herfsttakken van de Xenos uit onze post ‘Ultimate Autumn’ voor de ramen in de woonkamer. Heerlijk zo’n knus huiselijk gevoel voor tijdens de herfst. Maar er zijn meer dingen die mij tijdens de herfst gelukkig kunnen maken!

This season makes me happy. Because?

– Sweater Weather
– Wearing Uggs
– Hot Drinks
– Cozy Dinners
– Sitting by the fireplace
– Movie Nights

En het liefst alles wat hierboven staat tegelijkertijd! Wat een geweldige gedachte om je geen zorgen meer te maken over hoe je eruit ziet, heerlijk mijn favoriete trui aan, Uggs eronder… Opgekruld op de bank met een kop warme chocomelk of met de familie bij elkaar om samen uitgebreid te eten. De herfst kan als een bom inslaan. Dag heerlijke zomerse dagen en hallo kou. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo verschrikkelijk en deprimerend als hoe het soms voelt. Het is wat je er zelf van maakt. Een gezellige sfeer thuis is wat alles voor mij nog net een klein beetje beter maakt.
MAMA

Geen problemen, de kachel hoog opgepord, en lekker met z’n allen genieten van weer een heerlijke knusse avond op de bank.

Dat gevoel krijgen

Om dat heerlijke herfstgevoel te hebben moet je natuurlijk wel de juiste sfeer creëren en met de juiste mensen om je heen zijn. Om jou daar nog verder mee op weg te helpen komen er volgende week weer leuke tips aan! Mis ze niet!

Heb je vragen/tips of opmerkingen, mail ons dan: annekaylie@hotmail.com

Jullie kunnen ons volgen, doormiddel van boven aan op het knopje ‘volg’ te klikken of blijf op de hoogte op onze Facebook pagina ‘livelifestyle4season’, of twitter pagina @liveforseason.

Live your own lifestyle 4 this season!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s