‘Kerstmis komt eraan’

23 Okt

Welkom bij ons blog over Kerstmis. Leuk dat jullie de tijd nemen om ons blog te lezen. We nemen jullie dit keer mee in onze wooninspiratie gebaseerd op het seizoen winter. We zijn hierbij op onderzoek gegaan naar 2 soorten inspiraties.

1. Gebaseerd op een nieuwe trend binnen het onderwerp Kerstmis.
2. Eerder gevonden inspiratie gecombineerd met een nieuw type vormgeving.01ed94a308a9121a3f3f8955d778f0d87cce62748c (1)

We komen aan bij de eerste wooninspiratie. Kerstmis is een mooie manier om een gezellige sfeer in huis te brengen. Hier heb je uiteraard een kerstboom voor nodig. Sommige zijn er van overtuigd dat een echte kerstboom het enige gevoel van kerst kan geven. Echter kennen we allemaal het probleem bij een echte kerstboom; de troep! Elke dag de stofzuiger minimaal 2 keer per dag pakken om de naalden van de grond te zuigen. Wij zijn daarom voor jullie op zoek gegaan naar dé oplossing hiervoor, en wij denken dat we de juiste hebben gevonden. Hiernaast zie je een kerstboom van sloophout. Erg gebruiksvriendelijk en sfeervol. De kerstboom van sloophout is namelijk makkelijk op te bergen en makkelijk aan te passen op je eigen interieur met mooie decoraties. De kerstboom van sloophout is verkrijgbaar in het wit en bruin. Je kunt ze kopen in alle filialen van de Xenos.

012f8dae8429c7f427c2fda05c5dfd86026b66dc6d

 

 

Onze tweede wooninspiratie kwam uit eerder gevonden inspiratie uit vorige blogs. We hebben deze accessoires nog eens op een rijtje gezet. Hierbij doen we de kaarsjes aan en maken er een gezellige sfeer van!

 

 

 

010433f0bf982d796f896c1e1818fba0f6568d6fa2

 

 

In ons volgende blog gaan weer in op Kerstmis. Ben je benieuwd wat we dan laten zien? Hou ons in de gaten op onze Twitter bedrijfspagina: https://twitter.com/liveforseason of like ons op http://www.facebook.com/livelifestyle4season . Voor vragen, tips of opmerkingen kun je uiteraard mailen naar annekaylie@hotmail.com .

Bedankt voor lezen en hopelijk tot volgende week!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s